211 411 4012

Σε τι ωφελεί μία επαγγελματική απολύμανση;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Χρόνια τώρα, η Polygon προστατεύει τους πελάτες της από έντομα και τρωκτικά. Φέτος βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή - τον COVID-19. Μέσω της καινοτομίας των πακέτων μας και της αφοσίωσης σε όσους μας προτιμούν, συνεχίζουμε να προστατεύουμε τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις τους με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης.

 

Βάσει των τελευταίων στοιχείων, δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι θερμότερες θερμοκρασίες και η υψηλότερη υγρασία που παρατηρείται την άνοιξη και το καλοκαίρι θα βοηθήσουν στη μείωση της εξάπλωσης του ιού. Με βάση όσων είναι γνωστά εώς τώρα για τον ιό, μπορεί να παραμείνει βιώσιμος για κάποιες ώρες έως και ημέρες σε επιφάνειες κατασκευασμένες από μια ποικιλία υλικών. Ο σωστός καθαρισμός των επιφανειών και έπειτα η επαγγελματική απολύμανση είναι τα βέλτιστα μέτρα για την πρόληψη του COVID-19 και άλλων ιών και παθογόνων μικροοργανισμών. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε περισσότερα γύρω από τα οφέλη μίας επαγγελματικής απολύμανσης και πως αυτή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη κατά του ιού.

 

Τα οφέλη μιας επαγγελματικής απολύμανσης από την Polygon:

· Στεγνώνει γρήγορα, οι περιοχές που απολυμαίνονται είναι προσβάσιμες αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής

· Απολύμανση όλων των επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων και δυσπρόσιτων περιοχών

· Απολυμαίνει μεγάλες περιοχές σε σύντομο χρονικό διάστημα

· Σκοτώνει την πλειονότητα των παθογόνων μικροοργανισμών

· Το σκεύασμα που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, φιλικό προς το περιβάλλον, μη εύφλεκτο και μη επιβλαβές

· Δεν δημιουργεί καπνούς και εξαλείφει τις οσμές

· Διαθέτουμε και πακέτο επαναλαμβανόμενων συνεδριών απολύμανσης στην περίπτωση που χρειάζεται

 

Συνιστάται για:

-Χώροι ιατρικής & υγειονομικής περίθαλψης.

-Σχολεία, φροντιστήρια & εκπαιδευτικά κέντρα.

-Γυμναστήρια & χώροι αναψυχής.

- Εργοστάσια, βιομηχανίες κατασκευών & τροφίμων.

-Ξενοδοχεία & άλλα τουριστικά καταλύματα.

-Επαγγελματικά γραφεία & εταιρείες.

-Μέσα μαζικής μεταφοράς ( λεωφορεία , φορτηγά ).

-Εμπορικά καταστήματα & χώροι εστίασης.

-Ιδιοκτήτες διαμερισμάτων , ιδιώτες.

-Διαχειριστές & εκπρόσωποι κτιρίων.

-Μονοκατοικίες, μικρά αυτοτελή κτίρια.

 

Οι υπηρεσίες απολύμανσης της Polygon είναι διαθέσιμες άμεσα με ένα απλό ραντεβού σε πολυκατοικίες και επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιστοποιήσουν το επίπεδο υγιεινής τους. Η τεχνική απολύμανσης που χρησιμοποιείται από το εξειδικευμένο συνεργείο της Polygon, θα απενεργοποιήσει γρήγορα τους παθογόνους οργανισμούς, προστατεύοντας τους ενοίκους της πολυκατοικίας, τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας από τους αόρατους κινδύνους του COVID-19, καθώς και άλλους κοινούς παθογόνους μικροοργανισμούς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας, μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας ή τηλεφωνώντας μας στο ☎️ 211 411 4012.