211 411 4012

Έκδοση κοινοχρήστων

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν ακούμε «διαχειριστής πολυκατοικίας» ; Ότι είναι αυτός που βγάζει και μοιράζει τα κοινόχρηστα.

Στην πραγματικότητα, πίσω από το διαχειριστή, βρίσκεται πάντα μια εταιρεία, η οποία όσο καλύτερα κάνει τη δουλειά της, τόσο καλύτερα κάνει κι ο διαχειριστής τη δική του.

Η Polygon Services συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου, χάρη στον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την καινοτομία που έχει επιδείξει τόσα χρόνια. Αυτό που διαφοροποιεί τη δική μας ομάδα είναι το ότι πραγματικά βοηθάμε το διαχειριστή να υπολογίσει και να εκδόσει τα κοινόχρηστα, τον καθοδηγούμε και δίνουμε λύσεις που ουσιαστικά διευκολύνουν το έργο του. 

Τρεις τρόποι, μια λύση

Οι τρόποι για να έρθουν οι πληροφορίες οι σχετικές με έξοδα και καταναλώσεις σε εμάς είναι οι εξής:

  1. Ο διαχειριστής συμπληρώνει το έντυπο εξόδων που του δίνουμε, και στη συνέχεια μας το στέλνει με email ή με fax.
  2. O διαχειριστής επικοινωνεί με το τηλεφωνικό μας κέντρο και υπαγορεύει στους συνεργάτες μας τα έξοδα, ώστε να συμπληρώσουμε εμείς το έντυπο απευθείας.
  3. Ο διαχειριστής συμπληρώνει την ηλεκτρονική φόρμα και χωρίς καμία άλλη ενέργεια, οι πληροφορίες έρχονται απευθείας σε εμάς.

Από τη στιγμή που θα λάβουμε και θα επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία, θα έχετε λάβει από εμάς:

  • Τη διπλή συγκεντρωτική κατάσταση
  • Τα ειδοποιητήρια για τα διαμερίσματα με ξεχωριστή απόδειξη για τον ένοικο και τον ιδιοκτήτη.

Η παραπάνω διαδικασία έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να καθοδηγεί το διαχειριστή βήμα- βήμα και να καθιστά την έκδοση των κοινοχρήστων απλούστερη από ποτέ. Ταυτόχρονα, η εμπειρία της ομάδας μας επιτρέπει την επιτόπου απάντηση σε τυχόν ερωτήσεις και κάνει την εξυπηρέτηση πιο ανθρώπινη και πιο προσωπική. Γιατί , όπως έχουμε ξαναπεί, οι δικές μας υπηρεσίες δεν αφορούν τα κτήρια- αλλά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτά.

WELCOME OFFER

Επιλέξτε τώρα το ολοκληρωμένο πακέτο και επωφεληθείτε με:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερη διαχείριση του κτηρίου σας!