211 411 4012

ΕΜΕΙΣ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

Όπου ζουν και εργάζονται άνθρωποι

"Δε φροντίζουμε τα κτήρια. Φροντίζουμε για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σ’ αυτά". Αυτή είναι η φιλοσοφία της Polygon, μιας ομάδας νέων ανθρώπων, με όραμα να εξελίξουν υπηρεσίες όπως η διαχείριση, η έκδοση κοινοχρήστων, η απολύμανση, η πυρασφάλεια στο επόμενο επίπεδο.

Αυτή η διαφορετική προσέγγιση, που γίνεται αντιληπτή σε κάθε επαφή με τους ανθρώπους μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την υψηλή κατάρτισή τους, είναι οι κύριοι λόγοι που μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πιο καταξιωμένες και αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο μας.

24 ώρες την ημέρα/ 7 ημέρες την εβδομάδα

Με ένα σύνολο υπηρεσιών, με ολοκληρωμένες λύσεις συνεργασίας και με αφοσίωση στην εξυπηρέτηση- 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε όλη την Αττική- επαναπροσδιορίζουμε, ξανά και ξανά, την έννοια της άμεσης και προσωπικής εξυπηρέτησης: στα κοινόχρηστα, στη διαχείριση, τις τεχνικές υπηρεσίες, την απολύμανση και σε ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Δίπλα στο διαχειριστή

Κύρια αποστολή μας είναι η εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του διαχειριστή- στα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει- έχοντας εξασφαλισμένη ποιότητα και οικονομία. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό βρίσκεται δίπλα στον πελάτη κάθε μέρα όλο το 24ώρο για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, για κάθε θέμα που αφορά τους διαχειριστές των επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες του κτηρίου σας. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα, για να έχετε, εσείς που ζείτε και εργάζεστε εκεί, το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον.