211 411 4012

Μεσιτεία Ακινήτων

Μεσιτεία Ακινήτων

Ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των ιδιοκτητών να αξιοποιήσουν το ακίνητό τους, η Polygon Facility Services ξεκινά την παροχή της υπηρεσίας POLYHOME.

Αν είστε ιδιοκτήτης και ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε το ακίνητό σας, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί:
    • Θα βρω τον κατάλληλο μισθωτή;
    • Θα εισπράττω τα ενοίκια μου;
    • Πόσο γρήγορα θα καταφέρω να μισθώσω το ακίνητό μου;
    • Απαιτεί μεγάλη γραφειοκρατία;

Ακόμα και αν ενδιαφέρεστε να διαθέσετε προς πώληση το ακίνητό σας, θα σας έχει σίγουρα προβληματίσει:
    • Σε ποια τιμή θα μπορούσα να πουλήσω;
    • Θα βρεθεί αγοραστής;
    • Μπορεί κάποιος να αναλάβει όλα τα διαδικαστικά;

Ανταποκρινόμενη λοιπόν στην επιθυμία των ιδιοκτητών να αξιοποιήσουν το ακίνητό τους, η Polygon Facility Services ξεκινά την παροχή μιας νέα υπηρεσίας, αυτή της POLYHOME. Η POLYHOME, απαρτίζεται από μια ομάδα επαγγελματιών, ικανοί να σας απαντήσουν σε όλα σας τα ερωτήματα αλλά και να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών σας, από την αναζήτηση μισθωτή ή αγοραστή έως και τη σύνταξη συμβολαίων ή συμφωνητικών και την τακτοποίηση λογιστικών και φορολογικών εκκρεμοτήτων. 

Αν πάλι αναζητάτε ακίνητο είτε για να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας είτε για να επενδύσετε στον κλάδο των ακινήτων, η ομάδα της Polygon Facility Services με τη νέα της υπηρεσία POLYHOME, έρχεται να σας εγγυηθεί πως θα σας εξασφαλίσει το ακίνητο με τις προδιαγραφές που εσείς της έχετε ορίσει. 

Απευθυνόμενοι στην Polygon Facility Services έχετε τη δυνατότητα να αποφύγετε και όλη τη γραφειοκρατία που απαιτείται στην αγορά ή τη μίσθωση ακινήτου. Έλεγχος τίτλων, συμβολαιογραφικές πράξεις, κτηματολόγιο, δήλωση Ε9 και όλα όσα φαντάζουν βουνό στην απόκτηση ενός ακινήτου, απευθυνόμενοι στην Polygon Facility Services, εφόσον εσείς το επιθυμείτε, μπορούν να επιλυθούν και να τακτοποιηθούν .

Αν σας ενδιαφέρει συνεργασία με την ομάδα μας για την παραπάνω υπηρεσία, παρακαλούμε συπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερη διαχείριση του κτηρίου σας!