211 411 4012

Απολυμάνσεις

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Τι κοινό έχει η απολύμανση και η απεντόμωση με το μοντάζ μιας ταινίας; Και τα δύο ασχολούνται με αυτά που δε πρέπει να βλέπουμε – στη μια περίπτωση με τα έντομα και τα τρωκτικά, στην άλλη με τις σκηνές που δεν ήταν αρκετά καλές.

Και, παρόλο που σπάνια σκεφτόμαστε και εκτιμούμε την αξία του μοντάζ στην μια ταινία, χωρίς αυτό, τα πάντα θα ήταν διαφορετικά και χειρότερα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις: η αξία τους βρίσκεται σ’ αυτά που δε βλέπουμε.

Με ειδική άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ως διαδικασία η απολύμανση είναι απαιτητική και έχει μια σειρά παραμέτρους που εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητά της. Ακριβώς γι αυτό απαιτείται ειδική άδεια, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την οποία διαθέτει το συνεργείο της Polygon Services. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί, το φάρμακο και η φιλικότητά του προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η εμπειρία του απεντομωτή, η παρουσία του εντεταλμένου επόπτη Δημόσιας Υγείας, όλα αυτά είναι στοιχεία που καθορίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας.

Η δέσμευσή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η ερώτηση που μας κάνουν οι περισσότεροι διαχειριστές, ή οι επιχειρηματίες σχετικά μ’ αυτό είναι : «Μα εγώ, πώς να γνωρίζω και να ελέγξω όλα αυτά;» Όπως γίνεται συνήθως με τις εξειδικευμένες εργασίες, η εμπιστοσύνη και τα πιστοποιητικά, είναι δυο καλοί τρόποι. Αναθέτοντας την απεντόμωση, τη μυοκτονία ή άλλη ανάλογη εξειδικευμένη εργασία στην Polygon Services, γνωρίζετε ότι θα δεσμευτούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, ολοκληρώνοντας την εργασία, θα σας χορηγήσουμε και το αντίστοιχο πιστοποιητικό των εγκεκριμένων φαρμάκων- όπως προβλέπει ο νόμος 3919/2011.

Απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων

Σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, ειδικά σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με την εστίαση, αλλά και σε ξενοδοχεία, βιομηχανίες, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσια κτήρια κλπ, η υγιεινή και η πλήρης απουσία εντόμων και τρωκτικών, δεν είναι διαπραγματεύσιμη: η παραμικρή απόκλιση μπορεί να επηρεάσει πολύ σοβαρά την εικόνα της επιχείρησης.

Η Polygon Services, πιστοποιημένη με ISO ποιότητας 9001, με ISO περιβάλλοντος 14001, με ΕΛΟΤ 1801 για την Υγεία και την Ασφάλεια, ακολουθεί διαδικασίες σύμφωνες με το HACCP, και εγγυημένα αποτελεσματικές. Eπίσης, αναλαμβάνουμε να εκδίδουμε διαγράμματα ροής για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου αυτά να πάρουν άδεια λειτουργίας υπογεγραμμένα από τον υπεύθυνο τεχνικό επιστήμονα.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους και για να κρατήσετε τέτοιου είδους προβλήματα μακριά από τη ζωή και την επιχείρησή σας, ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερη διαχείριση του κτηρίου σας!