211 411 4012

Αποφράξεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αποφράξεις των αποχετεύσεων είναι σα το service του αυτοκινήτου: μπορείτε να είστε τυπικοί και να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα. Ή να λειτουργείτε με αναβλητικότητα, μέχρι τη μέρα που η ζημιά θα σας ακινητοποιήσει.

Μάλιστα, στην περίπτωση της απόφραξης, η ζημιά δεν επηρεάζει μόνο το διαχειριστή, αλλά όσους ζουν και εργάζονται μέσα στο κτήριο. Με απλά λόγια, αυτό που τη μια μέρα μπορεί να φαίνεται σαν οικονομία, την επόμενη να αποκαλυφθεί ως τεράστιο έξοδο.

Λύνουμε το πρόβλημα αυθημερόν

Τα προβλήματα των αποχετεύσεων, εκτός του ότι είναι συνήθως σοβαρά, είναι και επείγοντα. Η Polygon Service εγγυάται αυθημερόν απόφραξη, με πιεστικό μηχάνημα ως 180 bar πίεσης. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι, ικανοί να επισκευάσουν ή να εγκαταστήσουν υδραυλικά και να αναλάβουν μεγάλα αποχετευτικά έργα.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Και εδώ

Υποστηρίζοντας βέβαια την πρόληψη, παρά τη θεραπεία, η προτροπή μας προς τους διαχειριστές είναι να προγραμματίζουν προληπτικό έλεγχο των φρεατίων της αποχέτευσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα μας δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους – ο,τιδήποτε προκύψει στη διάρκεια αναλαμβάνουμε να το διαχειριστούμε, άμεσα και δωρεάν. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε περιοδικούς ελέγχους (μηνιαίους, διμηνιαίους κλπ) ανάλογα με το αποχετευτικό σύστημα, ώστε να εντοπίσουμε έγκαιρα πιθανά προβλήματα, και να τα επιλύσουμε πριν επηρεάσουν ολόκληρο το κτήριο.

Είτε πρόκειται για οικιστικά είτε για επαγγελματικά κτήρια, η σωστή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος είναι ένα θέμα που συνήθως δε μας απασχολεί, μέχρι να μας απασχολήσει για τα καλά. Ας το αλλάξουμε αυτό, ας ελέγξουμε αυτά που μπορούν να επιδράσουν δυσάρεστα στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.

Ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερη διαχείριση του κτηρίου σας!