211 411 4012

Διαχείριση κτηρίων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Τι είναι αυτό που οι περισσότεροι δεν έχουμε; Χρόνο! Χρόνο για τα βασικά και τα απαραίτητα, χρόνο για τον εαυτό μας. Πόσο μάλλον χρόνο για τα θέματα της πολυκατοικίας μας.

Έχει όντως παρατηρηθεί ότι η προθυμία των διαχειριστών μειώνεται με τα χρόνια, καθώς όλοι είναι όλο και πιο απασχολημένοι. Από την άλλη, κάθε κτήριο χρειάζεται κάποιον να το επιβλέπει, να το συντηρεί και να μεριμνά για τα θέματα που τελικά είναι καθοριστικά για το ευ ζην όσων ζουν και εργάζονται εκεί. Η χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, είναι η ανάθεση της διαχείρισης εξ ολοκλήρου, στην Polygon Services.

Αναλαμβάνουμε εμείς

Η ομάδα μας αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση του κτηρίου σας. Στην ουσία γινόμαστε εμείς ο διαχειριστής σας. Αυτό σημαίνει ότι:

  • όλοι οι ένοικοι είναι σε απευθείας επαφή μαζί μας- για όποιο θέμα τυχόν προκύψει- 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο
  • επιβλέπουμε προσωπικά, επιτόπου και σε εβδομαδιαία βάση το κτήριο
  • αναλαμβάνουμε επισκευές και τεχνικές εργασίες
  • διευθετούμε τις οικονομικές υποχρεώσεις (λογαριασμοί, τήρηση βιβλίων κλπ)
  • υπολογίζουμε, εκδίδουμε, διανέμουμε και εισπράττουμε τα κοινόχρηστα
  • οργανώνουμε σε συνεννόηση με τους ενοίκους τακτικές συναντήσεις για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων.

Μια εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ δημοφιλής, ειδικά σε νεόδμητες πολυκατοικίες, με αυτόνομη θέρμανση, η οποία κάνει τον υπολογισμό της κατανάλωσης περίπλοκο. Οι νέοι ένοικοι γνωρίζουν και κατανοούν την αξία της ανάθεσης εργασιών σε ειδικούς και την αξία του χρόνου που κερδίζουν. Εμείς, από την πλευρά μας, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη, γι αυτό ακολουθούμε πολύ συγκεκριμένες πρακτικές που εξασφαλίζουν τη διαφάνεια: καταγράφουμε αναλυτικά τα πάντα και τα θέτουμε στη διάθεσή σας, διατηρούμε φωτογραφικό αρχείο με τις μετρήσεις, είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

Η εμπειρία μας στη διαχείριση κτηρίων έχει αποδείξει ότι η ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη βελτιώνει την κατάσταση του κτηρίου, τη διαχείριση των οικονομικών, την ποιότητα ζωής και τις σχέσεις μεταξύ των ενοίκων. Δηλαδή, είναι όλοι κερδισμένοι!

WELCOME OFFER

Επιλέξτε τώρα το ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης και επωφεληθείτε με:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερη διαχείριση του κτηρίου σας!