211 411 4012

Οδηγός Συντήρησης του Κτιρίου σας για την Άνοιξη

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προετοιμάστε το κτίριό σας για τους θερμότερους μήνες του χρόνου ακολουθώντας τα βήματα που παρουσιάζονται στον παρακάτω οδηγό.

 

Εκτός από την κλασική ολική ανοιξιάτικη καθαριότητα, αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να βεβαιωθείτε πως τα πάντα στο κτίριο της πολυκατοικίας ή της επιχείρησης σας βρίσκονται σε σωστή λειτουργία. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό ελέγχου συντήρησης για να αποφύγετε μεγαλύτερες ζημιές στο κτίριο σας και να μπορέσετε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού γνωρίζοντας πως το κτίριο στο οποίο διαμένετε ή εργάζεστε βρίσκεται σε άρτια κατάσταση.

 

Απολύμανση και Απεντόμωση

Θωρακίστε το χώρο από τα έντομα και τα τρωκτικά που κάνουν την εμφάνιση τους την άνοιξη, αλλά και από παθογόνους οργανισμούς που είναι πιθανό να κατοικούν στο κτίριό σας με μία επαγγελματική απολύμανση έναντι μίας λιγότερο αποτελεσματικής τεχνικής.

 

Περισσότερα Tips για την απομάκρυνση εντόμων και τρωκτικών :

  • Σφραγίστε τυχόν τρύπες και ανοίγματα από κουφώματα.
  • Ελέγξτε την καθαριότητα των συστημάτων εξαερισμού, θέρμανσης και ψύξης.
  • Ελέγξτε τις περιοχές γύρω από το κτίριό σας, τους κήπους, τις αποθήκες και τις αυλές, για τυχόν φωλιές και υπολείμματα τροφής που μπορούν να προσελκύσουν έντομα και τρωκτικά.
  • Αντικαταστήστε τις παλιές κίτρινες λάμπες που είναι πιο πιθανό να ελκύουν κουνούπια, αράχνες και άλλα έντομα, με λευκές λάμπες χαμηλής κατανάλωσης.

 

Κάποια Tips για την εξάλειψη των παθογόνων οργανισμών:

  • Απαλλαγείτε από σκουπίδια για να αποφύγετε τυχόν ασθένειες.
  • Απολυμαίνετε επιφάνειες που αγγίζετε σε καθημερινή βάση, όπως είναι το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και το κομπιούτερ της τηλεόρασης.
  • Καθαρίστε αποτελεσματικά το τζάκι σας από τη στιγμή που δεν θα το χρησιμοποιείτε πια για τους επόμενους μήνες.
  • Μην αμελήσετε να απολυμαίνετε γκριζαρισμένα καλώδια.

 

Η προστασία του κτιρίου σας από παράσιτα και παθογόνους οργανισμούς είναι εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα. Για να κλείσετε μία Επαγγελματική Απολύμανση με το εξειδικευμένο συνεργείο της Polygon, καλέστε στο 📞2114114012.

 

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Ένα σύστημα αποχέτευσης είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα συστήματα ενός κτιρίου στο οποίο δίνεται τόσο λίγη προσοχή. Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο, πλένετε τα χέρια σας, χρησιμοποιείτε το πλυντήριο, τη βρύση της κουζίνας ή το καζανάκι χρησιμοποιείτε το σύστημα αποχέτευσης. Η συχνή χρήση το καθιστά ευαίσθητο σε φραγές και συσσωρεύσεις. Για να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και λειτουργικές, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Σημάδια πως η αποχέτευσή σας χρειάζεται απόφραξη

  • Αργή αποστράγγιση του νεροχύτη.
  • Δεν αρκετή η πίεση του νερού στο ντους.
  • Το καζανάκι δεν ξεπλένει σωστά την τουαλέτα σας.
  • Η πίεση της βρύσης της κουζίνας έχει μειωθεί.
  • Ο σωλήνας δεν αποστραγγίζεται γρήγορα μετά το ντους.

 

Για να έχετε την αποχέτευσή σας έτοιμη και λειτουργική για την άνοιξη και το καλοκαίρι, καλέστε την Polygon στο 📞2114114012 για να προγραμματίσετε μία Απόφραξη Αποχετεύσεων.

 

Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμάσετε το κτίριό σας για την άνοιξη, φέτος με κάθε Απολύμανση προσφέρουμε Δωρεάν την Απόφραξη των Αποχετεύσεων του κτιρίου σας.

 

Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο ημέρες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προλάβετε την προσφορά!