211 411 4012

Πόσο θα κοστίσει η διαχείριση μίας πολυκατοικίας;

FAQ

Στην Polygon διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων με την εύκολη και οικονομική διαχείριση των υποχρεώσεών τους. Το κόστος διαχείρισης  διαφέρει από κτίριο σε κτίριο αφού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος της ιδιοκτησίας και οι υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Παρακάτω θα βρείτε πιο αναλυτικά τους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται το τελικό κόστος διαχείρισης μίας πολυκατοικίας.

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος διαχείρισης μίας πολυκατοικίας:

  • Το μέγεθος της πολυκατοικίας

Η διαχείριση μιας μεγαλύτερης πολυκατοικίας απαιτεί αυτόματα και περισσότερο χρόνο που θα πρέπει να αφιερωθεί από τη μεριά του προσωπικού της εταιρείας διαχείρισης. Το προσωπικό της Polygon επιβλέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κτίριό σας έτσι ώστε να σας ενημερώνει έγκαιρα για τυχόν αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να γίνουν βάσει του τύπου του κτιρίου σας και στη συνέχεια αναλαμβάνει την άμεση διεκπεραίωση των εργασιών αυτών.

  • Το είδος του ακινήτου

Ανάλογα με το αν πρόκειται για μονοκατοικία, πολυκατοικία, κενό κτίριο ή ένα κτίριο που συνδυάζει διαμερίσματα και εμπορικά ακίνητα, οι ανάγκες διαχείρισης διαφέρουν. H Polygon αναλαμβάνει την δίκαιη κατανομή των ποσών των κοινόχρηστων, βάσει των ποσοστών συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας στις δαπάνες αυτές. Έπειτα, με τη βοήθεια της εφαρμογής Polyprint μπορείτε να καταχωρήσετε και να εκδώσετε τα κοινόχρηστα του κτιρίου σας μόνοι σας από την άνεση του σπιτιού σας!

  • Την υπάρχουσα κατάσταση του ακινήτου

Πρόσφατα ανακαισμένα ή νεότερα οικήματα ενδέχεται να έχουν μικρότερες ανάγκες συντήρησης σε σχέση με παλαιότερα – το οποίο αυτόματα επηρεάζει και το κόστος της διαχείρισης. Η προτεραιότητα της Polygon είναι η φροντίδα όσων ζουν και εργάζονται στα κτίρια που διαχειρίζεται. Με αυτή τη φιλοσοφία εγγυάται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε ένα κτίριο να είναι πλήρως ασφαλές και άνετο για αυτούς που το κατοικούν.

  • Την τοποθεσία του ακινήτου

Το κόστος της διαχείρισης είναι πιθανό να αντικατοπτρίζει τις τιμές ενοικίασης των ακινήτων, οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία αυτά βρίσκονται. Η Polygon δημιούργησε δύο οικονομικά πακέτα που περιλαμβάνουν τις βασικές υπηρεσίες διαχείρισης μίας πολυκατοικίας των οποίων το κόστος παραμένει αμετάβλητο ανεξαρτήτως της περιοχής.

  • Το εύρος των υπηρεσιών

Βάσει των αρμοδιοτήτων που ο ιδιοκτήτης θα επιλέξει να αναθέσει στην εταιρία διαχείρισης του ακινήτου του καθορίζεται και το κόστος της διαχείρισης. Μεταξύ των υπηρεσιών που προτείνουμε σε ιδιοκτήτες πολυκατοικιών, συμπεριλαμβάνονται, η απολύμανση, η μηνιαία έκδοση κοινοχρήστων, οι επισκευές, η συντήρηση συστημάτων θέρμανσης και ο καθαρισμός αποχετεύσεων. 

Προτού επιλέξετε την εταιρία διαχείρισης με το μικρότερο κόστος, αναλογιστείτε το πραγματικό κόστος των υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο που σας προσφέρθηκε με βάση τα βασικά χαρακτηριστικά του κτιρίου σας όπως αναφέρονται παραπάνω.

Η Polygon προσφέρει δύο πακέτα σε ειδικές τιμές σχεδιασμένα για να καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες των σύγχρονων πολυκατοικιών.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114114012 για να λάβετε τον λεπτομερή κατάλογο των υπηρεσιών διαχείρισης που προσφέρουμε βάσει των εξατομικευμένων αναγκών της πολυκατοικίας σας.