211 411 4012

Tα «must do» της πολυκατοικίας τον Χειμώνα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο polyπράγμων διαχειριστής Polyδωρος δίνει χρήσιμα tips για τα «must do» της πολυκατοικίας τον Χειμώνα.

Συντηρούμε τον καυστήρα: καθαρός λέβητας σημαίνει καλύτερη λειτουργία και αποδοτικότητα. Επίσης, η ορθή ρύθμιση του θερμοστάτη είναι σημαντική ώστε το πετρέλαιο να καταναλώνεται με τον πιο ορθό τρόπο.

Κάνουμε εξαέρωση στα καλοριφέρ μας: Απαραίτητη ενέργεια για την ασφαλή απόδοση των σωμάτων θέρμανσης.

Καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις: Διεξάγουμε προληπτικό έλεγχο για να είμαστε σίγουροι ότι η αποχέτευση λειτουργεί σωστά.

Φροντίζουμε για την απολύμανση του σπιτιού/κτιρίου μας: Aν δεν έχει γίνει απολύμανση τους προηγούμενους μήνες, ρωτάμε το πιστοποιημένο συνεργείο της Polygon κατά πόσο θα ήταν καλό να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. Η Polygon Facility Services, πιστοποιημένη με ISO ποιότητας 9001, με ISO περιβάλλοντος 14001, με ΕΛΟΤ 1801 για την Υγεία και την Ασφάλεια, ακολουθεί διαδικασίες σύμφωνες με το HACCP, και εγγυημένα αποτελεσματικές, χρησιμοποιώντας φάρμακα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ελέγχουμε τους πυροσβεστήρες: Οι πυροσβεστήρες είναι πολύτιμοι για την ασφάλειά μας. Τον Χειμώνα, που το τζάκι ανάβει και η χρήση των ηλεκτρικών συσκευών αυξάνεται, χρειάζεται να έχουμε κάνει περιοδικό έλεγχο στους πυροσβεστήρες της πολυκατοικίας. Η Polygon διαθέτει ένα από τα τρία πιστοποιημένα εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν υδραυλική δοκιμή στους πυροσβεστήρες, ώστε να παρατείνουν τη ζωή τους. Αυτό αφορά όλους τους πυροσβεστήρες με ηλικία μεγαλύτερη των 10 ετών από την ημέρα κατασκευής τους, οι οποίοι, υπό κανονικές συνθήκες, πρέπει να αντικατασταθούν. Με αυτή την υπηρεσία, μειώνουμε το κόστος κατά 75%, αφού, μετά τον έλεγχο, δε χρειάζεται πλέον η αντικατάσταση του εξοπλισμού. Η ομάδα της Polygon Facility Services διαθέτει ειδική άδεια αναγνωρισμένης εταιρείας και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, και κυρίως, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει ένα θέμα τόσο σοβαρό όσο η προστασία από τη φωτιά.

Πραγματοποιούμε όποιες τεχνικές εργασίες χρειάζονται: Οι Υδραυλικές εργασίες, οι ηλεκτρολογικές εργασίες, η τοποθέτηση κλειδαριών, ο καθαρισμός της καμινάδας, ο καθαρισμός της δεξαμενής, ο καθαρισμός των φωταγωγών, η μόνωση της ταράτσας κτλ είναι απαραίτητες δουλειές που πρέπει να γίνουν ώστε η πολυκατοικία να είναι ασφαλώς και επαρκώς συντηρημένη.

Καλέστε στο 211 411 4012 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσει άμεσα ένας εκπρόσωπος της Polygon.