211 411 4012

Πώς μπορώ να εκδώσω τα κοινόχρηστά μου online;

FAQ

Πολλοί αναρωτιούνται εάν μπορούν να εκδώσουν τα κοινόχρηστά τους μέσω του διαδικτύου. Η απάντηση είναι «ναι», με τη βοήθεια της νέας εφαρμογής Polyprint από την Polygon.

 

Πλέον δεν υπάρχει κάποια καθημερινή εργασία ή ανάγκη που να μην καλύπτεται με τη βοήθεια κάποιας «έξυπνης» εφαρμογής. Η έκδοση κοινοχρήστων δε θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί σε αυτή την κατηγορία, γι’ αυτό και η Polygon δημιούργησε και σας προσφέρει τη δυναντότητα online έκδοσης κοινοχρήστων.

Είτε είστε ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, είτε ο υπεύθυνος προμηθειών μιας εταιρείας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε η καθημαρινότητά σας να είναι όσο πιο απλή και άμεση γίνεται. Η Polygon, η εταιρεία που για πολλά χρόνια εμπιστεύεστε για την έκδοση των κοινοχρήστων, αλλά και για τη συντήρηση του κτηρίου σας, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός των εξελίξεων. Με σκοπό να προσφέρει ακόμα περισσότερες αξιόπιστες λύσεις και επιλογές στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, δημιούργησε την εφαρμογή Polyprint, που στην ουσία είναι μια online πλατφόρμα, όπου μπορείτε να υπολογίζετε τα κοινόχρηστα οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

Πού θα βρω την εφαρμογή Polyprint;

Η εφαρμογή Polyprint, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να καταχωρείτε και να εκδίδετε τα κοινόχρηστα του κτηρίου σας, θα τη βρείτε στην επίσημη σελίδα της Polygon.

 

Πλέον δε χρειάζεται να περιμένετε τον εντεταλμένο διανομέα

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, μπορείτε να τυπώνετε τα κοινόχρηστα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, 24 ώρες την μέρα, 7 ημέρες την βδομάδα, χωρίς να περιμένετε τον εντεταλμένο διανομέα για την παράδοση τους.

Τώρα μπορείτε να είστε κύριος του εαυτού σας και να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τα έξοδα του κτηρίου, αφού η εφαρμογή σας δίνει τη δυναντότητα να να ανατρέξετε στο ιστορικό των εξόδων. Με αυτή την εφαρμογή η ευκολία μπαίνει στη ζωή σας και κερδίζετε ακόμη περισσότερο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή, έναν εκτυπωτή και internet και αμέσως μπορείτε να εκδώσετε μόνοι σας τα κοινόχρηστά σας σε λευκά έντυπα Α4.

 

Τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε με τη νέα εφαρμογή κοινοχρήστων της Polygon;

Με τη νέα online εφαρμογή κοινοχρήστων μπορείτε να τυπώνετε την συγκεντρωτική κατάσταση, καθώς και τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις των διαμερισμάτων στον δικό σας εκτυπωτή και σε δικά σας έντυπα Α4 με το λογότυπο της εταιρείας μας.

Η νέα εφαρμογή σας παρέχει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε την καρτέλα των κοινοχρήστων σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις του κτηρίου σας, διατηρώντας σταθερές τις βασικές στήλες κοινοχρήστων, ανελκυστήρα και θέρμανσης.

 

Εάν έχω κάποια απορία κατά την εφαρμογή;

Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με περίεργες περιπτώσεις εξόδων ή χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προκύπτουν τα αποτελέσματα των εξόδων σας, το προσωπικό της Polygon βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να προσφέρει τεχνική υποστήριξη και τεχνικές πληροφορίες.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής για online έκδοση κοινοχρήστων;

Πρωταρχικός σκοπός της εφαρμογής Polyprint της Polygon για online έκδοση κοινοχρήστων είναι να διευκολύνει την καθημερινότητά σας και να σας απαλλάξει από αναμονές και παρεξηγήσεις. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα.

 

Η εφαρμογή Polyprint σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τα κοινόχρηστα σας τυπωμένα όποια στιγμή θελήσετε, ενώ παράλληλα έχετε δίπλα σας μία αξιόπιστη εταιρεία που εγγυάται για τη σωστή έκδοση και σας παρέχει τεχνική βοήθεια για αποτροπή τυχόν λαθών. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα κοινόχρηστα στον δικό σας εκτυπωτή, χωρίς να περιμένετε τον διανομέα να σας τα φέρει και να δείτε τα αποτελέσματα των εξόδων στην οθόνη πριν τα τυπώσετε. Τέλος, μπορείτε να διαμορδώσετε την καρτέλα κοινοχρήστων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κτηρίου σας, αλλά και να δείτε όλο το ιστορικό των εξόδων σας.

Η Polygon μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία έχει σχέση με τη συντήρηση του κτηρίου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναβάλουμε εμείς. Πείτε μας τις ανάγκες του κτηρίου σας και εμείς θα σας προτείνουμε τη λύση.

Καλέστε στο 211 411 4012 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσει άμεσα ένας εκπρόσωπος της Polygon.