211 411 4012

Polyprint και η online Έκδοση Κοινοχρήστων γίνεται παιχνίδι!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Με τη νέα βραβευμένη* εφαρμογή Polyprint, μπορείτε να καταχωρείτε και να εκδίδετε τα κοινόχρηστα μόνοι σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεστε! Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία, αυτονομία και οικονομία για σας, πάντα με τη γνώση και την τεχνογνωσία της Polygon.

H εφαρμογή Polyprint είναι σύγχρονη και εύκολη στη χρήση καθώς με απλά βήματα, μπορείτε να υπολογίσετε τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας και του κτιρίου σας. Επίσης, σάς δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης ανά πάσα στιγμή πριν τα τυπώσετε. Ο εξοπλισμός που χρειάζεστε είναι μόνο ο υπολογιστής & ο εκτυπωτής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εκδώσετε μόνοι σας τα κοινόχρηστά σας σε έγχρωμα  έντυπα POLYGON τα οποία παρέχονται εντελώς δωρεάν από εμάς ! Οπότε όλα είναι στα χέρια σας… πανεύκολα!

Πλεονεκτήματα εφαρμογής:

  • Αυτονομία: Έχετε τα κοινόχρηστα σας τυπωμένα όποια στιγμή θελήσετε, 24ώρες/μέρα, 7 μέρες/βδομάδα.
  • Ταχύτητα: Εκδίδετε τα κοινόχρηστα σας μόνοι σας χωρίς να περιμένετε τον διανομέα να σας τα φέρει αποφεύγοντας άσκοπες χειραψίες και επαφές.
  • Κύρος: Έχετε δίπλα σας μία αξιόπιστη εταιρεία που εγγυάται για τη σωστή έκδοση καθώς σας παρέχει τεχνική βοήθεια για αποτροπή τυχόν λαθών.
  • Ευκολία: Βλέπετε τα αποτελέσματα των εξόδων σας στην οθόνη πριν τα τυπώσετε.
  • Ευελιξία: Διαμορφώνετε την καρτέλα κοινοχρήστων σύμφωνα με τις ανάγκες & τις απαιτήσεις του κτιρίου σας.
  • Πληρότητα: Βλέπετε όλο το ιστορικό των εξόδων σας.

Το προσωπικό της Polygon είναι δίπλα σας για να προσφέρει τεχνική υποστήριξη και πληροφορίες για όλες τις κατηγορίες εξόδων καθώς και για να σας εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο προκύπτουν τα αποτελέσματα των εξόδων σας. Έτσι, είστε σίγουροι ότι ο υπολογισμός σας είναι σωστός και αξιόπιστος στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό θα πει Polyprint!

* H υπηρεσία Polypriint βραβεύτηκε με Bronze βραβείο στα Facility Management Awards 2022 της Boussias Communications στην κατηγορία: Online έκδοση κοινοχρήστων για επαγγελματικά & οικιακά κτίρια.