211 411 4012

Βack to Home, Βack to Work μετά τις διακοπές. Απολύμανση, Πυροσβεστήρες, Αποχέτευση. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει και νιώστε σιγουριά!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Βack to Home, Βack to Work μετά τις διακοπές.

Απολύμανση, Πυροσβεστήρες, Αποχέτευση. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει και νιώστε σιγουριά!

Η περίοδος μετά τις διακοπές είναι γεμάτη από υποχρεώσεις. Έχουμε ξεκουραστεί, έχουμε διασκεδάσει, έχουμε αλλάξει παραστάσεις και γυρνάμε στο σπίτι και στη δουλειά με καλή διάθεση για την επόμενη σεζόν… αυτή του Back to Home και του Back to Work! Tα σχολεία ανοίγουν, η καθημερινότητα γίνεται ξανά απαιτητική… Στο χέρι μας, λοιπόν, είναι να μην ξεχνάμε τα σημαντικά για τη σωστή συντήρηση του σπιτιού, της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού κτιρίου μας. Αυτά που μας κάνουν να νιώσουμε τη σιγουριά ότι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις…

Ποιες είναι οι 3 Back to Home/Βack to Work προληπτικές ενέργειες που πρέπει να κάνουμε; Η Polygon Facilities Services σας τις παρουσιάζει, δίνοντάς σας χρήσιμα tips και συμβουλές!

  1. Απολύμανση-Μυοκτονία

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει απολύμανση και μυοκτονία στον χώρο σας την Άνοιξη, η ανάγκη γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Η Polygon Facility Services σάς διασφαλίζει μια αποτελεσματική και άκρως ασφαλή διαδικασία με τη χρήση εγκεκριμένων άοσμων φαρμάκων, σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον- όπως προβλέπει ο νόμος 3919/2011. Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης, σας χορηγείται και το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Επίσης, το εξειδικευμένο συνεργείο μας σας ενημερώνει για τα κρίσιμα σημεία ώστε να μπορείτε να έχετε τη γνώση που χρειάζεστε για να ελέγχετε περιοδικά το κτίριό σας.

  1. Πυροσβεστήρες

Είτε πρόκειται για γραφεία, είτε για βιομηχανία είτε για οικία, ένα είναι σίγουρο. Οι πυροσβεστήρες είναι το Α & το Ω της ασφάλειας. Γι’ αυτό φροντίστε για την αναγόμωσή τους ή για την αντικατάστασή τους σε περίπτωση που χρειάζεται λόγω παλαιότητας έγκαιρα. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της Polygon είναι ότι διαθέτει ένα από τα τρία πιστοποιημένα εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν υδραυλική δοκιμή στους πυροσβεστήρες σας, ώστε να παρατείνουν τη ζωή τους. Αυτό αφορά σε όλους τους πυροσβεστήρες με ηλικία μεγαλύτερη των 10 ετών από την ημέρα κατασκευής τους, οι οποίοι, υπό κανονικές συνθήκες, πρέπει να αντικατασταθούν. Με αυτή την υπηρεσία, σας βοηθάμε να μειώσετε το κόστος κατά 75%, αφού, μετά τον έλεγχο, δεν χρειάζεται πλέον η αντικατάσταση του εξοπλισμού. Μην αμελείτε τον έλεγχο των πυροσβεστήρων σας. Είναι πραγματικά μια προτεραιότητα που πρέπει να μπαίνει ψηλά στη λίστα μας!

  1. Αποχέτευση.

 Ο προληπτικός έλεγχος της αποχέτευσης μάς γλιτώνει από πολύ κόπο και έξοδα γιατί βοηθά στην αποφυγή ζημιών που είναι κοστοβόρες. Σημαντικό όφελος για εσάς είναι ότι στην περίπτωση προληπτικού ελέγχου απ’ την Polygon σάς παρέχεται ετήσια εγγύηση καλής λειτουργίας οπότε στην περίπτωση που προκύψει πρόβλημα εντός 12 μηνών, το επισκευάζουμε δωρεάν. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε περιοδικούς ελέγχους (μηνιαίους, διμηνιαίους) ανάλογα με το αποχετευτικό σύστημα ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του κτιρίου σας, επιτυγχάνοντας έναν ολοκληρωμένο έλεγχο.

 

Αυτές οι 3 Back to Home/Back to Work ενέργειες θα αποτελέσουν τον καλύτερο σύμμαχό σας στον χώρο που μένετε και εργάζεστε. Δεν είναι πολυτέλεια. Είναι σημαντικές για να αισθάνεστε τη σιγουριά που αξίζετε!

Καλέστε στο 211 411 4012 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσει άμεσα ένας εκπρόσωπος της Polygon.