211 411 4012

Γιατί τα κτήρια της Αθήνας χρειάζονται αμέσως απολύμανση?

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τι συμβαίνει φέτος και τα κτήρια στο κέντρο της Αθήνας χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ, απεντόμωση; Όσο κι αν σας ακουστεί περίεργο, έχουμε έξαρση κοριών. Και, όπως ξέρετε, τα ενοχλητικά αυτά έντομα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, γιατί είναι επίμονα και ανθεκτικά. Η καλύτερη και πιο οριστική λύση ειναι η επαγγελματική απεντόμωση, που θα σας απαλλάξει από τους απρόσκλητους εισβολείς από τώρα και για καιρό.

Όπως συμβαίνει με τα πάντα, έτσι και με την απολύμανση, δεν είναι όλοι οι τρόποι εξίσου καλοί. Για παράδειγμα, συχνά, τα εντομοαπωθητικά που χρησιμοποιούνται είναι αποτελεσματικά, αλλά πολύ βλαβερά για την υγεία σας. Άλλα, πιο φιλικά προς τον άνθρωπο, δεν έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Και, κυρίως, συγκεκριμένα για περιπτώσεις κοριών (ή και ψύλλων, που απασχολούν πολύ αυτούς που έχουν κατοικίδια) η δραστική ουσία πρέπει να είναι συγκεκριμένη, για να σας απαλλάξει από το πρόβλημα.

Το τμήμα απολυμάνσεων της Polygon, στελεχωμένο από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και πιστοποιημένο από τους αρμόδιους φορείς, θα εντοπίσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, θα συνυπολογίσει τις ιδιαιτερότητες του χώρου και θα σας προτείνει μια λύση για την απεντόμωση του χώρου σας, που θα είναι άμεση, αλλά δε θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας.  Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα, από εδώ.

΄