211 411 4012

Γιατί να εμπιστευτείτε σε μας τη διαχείριση του κτηρίου σας;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η διαχείριση των εγκαταστάσεων έχει πλέον εξελιχθεί σε μία πλήρως ανεξάρτητη αρχή που καλύπτει μία πληθώρα υπηρεσιών όπως ο έλεγχος παρασίτων, η υδραυλική, η πυρασφάλεια, κ.α. Οι υπηρεσίες που μπορούν να προστεθούν, στη διαχείριση εγκαταστάσεων, για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών είναι πολλές και αυτό δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο και να γίνεται πιο σύνθετη.

Αφήστε λοιπόν τους ειδήμονες να αναλάβουν τον χώρο σας για τους εξής λόγους.

1. Αυξάνει την εξοικονόμηση κόστους

Αν αναθέσετε τις υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων σε τρίτους προμηθευτές μπορεί να είναι εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικό. Οι επαγγελματίες τρίτων διαθέτουν τις δεξιότητες, τους πόρους και την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να μειώσουν το κόστος των κλασσικών υπηρεσιών διαχείρισης.

Έτσι, σίγουρα θα πληρώνατε λιγότερα για τις υπηρεσίες που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες από τη λειτουργία μίας εσωτερικής ομάδας συντήρησης εγκαταστάσεων.

2. Αυξάνει την ανταπόκριση και την επικαιρότητα

Έχοντας έναν υπεύθυνο και ικανό προμηθευτή διαχείρισης εγκαταστάσεων διασφαλίζετε αμέσως, ότι τα ζητήματα συντήρησης διεκπεραιώνονται έγκαιρα αλλά φροντίζει ακόμα και για την πρόληψή τους. Με τον σωστό επαγγελματία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ζητήματα συντήρησης δεν χρειάζονται πλέον τη συνεχή προσοχή σας.

3. Μειώνει τον κίνδυνο

Η μείωση του κινδύνου σημαίνει πρόληψη τραυματισμών και ζημιών, αλλά και αποφυγή μεγάλων καταστροφών, όπως για παράδειγμα πυρκαγιές που μπορεί να προκληθούν από τη κακή συντήρηση συσκευών και μηχανισμών μέσα σε ένα κτήριο. Όταν αναθέτετε το βάρος της μείωσης του κινδύνου στον πάροχο υπηρεσιών που εμπιστεύεστε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει την επίβλεψη και οι επισκευές γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς.

4. Υψηλότερη ποιότητα εργασίας

Τις περισσότερες φορές, οι προμηθευτές τρίτων είναι ειδικοί σε επιλεγμένους τομείς. Έχουν την τεχνογνωσία και τις αποδεδειγμένες διαδικασίες για να εξασφαλίσουν ότι ο χώρος σας λαμβάνει τις υψηλότερες υπηρεσίες διαχείρισης ποιότητας. Είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένα άτομα που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν τη δουλειά γρήγορα και σωστά.

Ως γνωστών η κακή ποιότητα εργασίας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενες διορθώσεις και συνεχείς δαπάνες συντήρησης. Επομένως, η εξωτερική ανάθεση σε επαγγελματίες είναι βέβαιο ότι θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

5. Αυξάνει τη συγκέντρωση της ομάδας σας

Δεν είστε μία εταιρεία η οποία κάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις ή έλεγχο παρασίτων ως την κύρια λειτουργία της. Γιατί λοιπόν να μην επικεντρωθείτε στις βασικές σας ικανότητες και στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, ενώ οι επαγγελματίες φροντίζουν τα τρέχοντα ζητήματα που χρειάζονται επιδιόρθωση;

Με την εξωτερική ανάθεση εσείς αλλά και το προσωπικό σας, είστε ελεύθεροι να διοχετεύσετε όλους τους πόρους και την ενέργειά σας προς την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

6. Επιτρέπει ευελιξία

Η ανάθεση της διαχείρισης του χώρου σας είναι μία συνεργασία όπως κάθε άλλη, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Ο ιδιοκτήτης του χώρου έχει πάντα την ευχέρεια να τερματίσει τη συνεργασία του με τον συγκεκριμένο εξωτερικό συνεργάτη αν δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και να ακολουθήσει μία διαφορετική προσέγγιση. Επιλέξτε έναν συνεργάτη που παραμένει στην «κορυφή»  ανά πάσα στιγμή. Η ανάθεση της διαχείρισης δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων.

7. Μειώνει το κόστος αστικής ευθύνης και ασφάλισης

Οι υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων μπορούν επίσης να βοηθήσουν και στη μείωση του κόστους αστικής ευθύνης και ασφάλισης. Η ομάδα σας και ο οργανισμός στο σύνολό του είναι φυσιολογικό να μην έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις για να διεκπεραιώσουν εργασίες που δεν είναι στις αρμοδιότητές τους. Είναι πιο πιθανό λοιπόν να συμβεί κάποιο εργατικό ατύχημα σε κάποιον ανειδίκευτο απ’ ότι σε κάποιον επαγγελματία που έχει στη διάθεσή του και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

8. Δημιουργία εταιρικής ευθύνης

Γνωρίζοντας ότι έχετε πάντα στο «πλευρό» σας έναν επαγγελματία που μπορεί να σας επιλύσει κάθε σας πρόβλημα σχετικό με τον χώρο σας, μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια. Είναι σημαντικό λοιπόν, να αναπτύξετε μία επαγγελματική σχέση με έναν σταθερό πάροχο υπηρεσιών όπου η συνεργασία σας θα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη.

Ακόμα και αν έχετε πολλές τοποθεσίες να διαχειριστείτε γιατί η επιχείρησή σας επεκτείνετε ή αν επιθυμείτε να λείψετε μερικές μέρες, ξέρετε ότι υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε και τον έχετε επιλέξει εσείς.

Το συνεργείο της Polygon Facilities Services  είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει λύσεις στην αποτελεσματική διαχείριση της πολυκατοικίας ή της επιχείρησής σας. Καλέστε στο ☎️ 211 411 4012 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσει άμεσα ένας εκπρόσωπος μας.