211 411 4012

Πού πρέπει να δώσουμε έμφαση όταν πάρουμε τον καινούριο πυροσβεστήρα μας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Έχουν συμβεί πολλά που δε χρειάζεται να αναφέρουμε και να θυμήσουμε, τα οποία υπογράμμισαν τη σημασία της πυρασφάλειας. Δεν είναι υπερβολή- και το ξέραμε από πριν- ότι ένας πυροσβεστήρας μπορεί να αποδεικτεί σωτήριος, για την πολυκατοικία, την επιχείρηση ή το αυτοκίνητο. Προφανώς, ένα θέμα είναι να διαλέξουμε τον κατάλληο πυροσβεστήρα για το χώρο και τις απαιτήσεις του. Κι ένα δεύτερο να φροντίσουμε να παραμένει λειτουργικός, γιατί διαφορετικά είναι ακριβώς σα να μην έχουμε πυροσβεστήρα. Σκεφτείτε την απογοήτευση αν τη στιγμή που τον χρειαστείτε διαπιστώσετε, προφανώς καθυστερημένα, ότι δε λειτουργεί… Γι αυτό, επιλέξτε το συνεργάτη που θα αναλάβει το κτήριό σας, με γνώμονα τις υπηρεσίες αλλά και την εμπιστοσύνη που σας εμπνέει, ότι θα φροντίσει για εσάς, πριν από εσάς.

Η ύπαρξη ενός πυροσβεστήρα όμως δεν είναι από μόνη της αρκετή, από την στιγμή που ο πυροσβεστήρας εγκατασταθεί στον χώρο, πρέπει να υπάρχει μια συνεχής συντήρηση από επίσημο φορεά πιστοποίησης, όπως αυτή που διαθέτει η Polygon.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, ειδικεύεται στις παρακάτω υπηρεσίες σχετικά με την πυρασφάλεια:

  • Εγκατάσταση πυρεσβεστήρων και πυροσβεστικών μέσων
  • Σύστημα πυρασφάλειας
  • Πυροσβεστήρες Αυτοκινήτων
  • Συντήρηση και αναγόμωση σε όλα τα είδη των πυροσβεστήρων
  • Υδραυλικός έλεγχος & δοκιμή με εξειδικευμένα μηχανήματα
  • Διάθεση & πώληση διαφόρων τύπων πυροσβεστήρων

Πότε πρέπει να γίνεται έλεγχος του πυροσβεστήρα;

Για να υπάρξει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ασφάλειας, όταν ο πυροσβεστήρας κλείσει δεκαετία από την ημερομηνία παραγωγής τους, είναι υποχρεωτικό να γίνει ένας έλεγχος για την διαπίστωση της λειτουργικότητας του πυροσβεστήρα προκειμένου να εκδοθεί πιστοποιητικό το οποίο παρατείνει τη ζωή του. Η Polygon είναι ένας από τους τρεις πιστοποιημένους φορείς στην Ελλάδα και αυτό σας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να κάνουμε έλεγχο με κόστος 70% χαμηλότερο από την αντικατάσταση του πυροσβεστήρα, αλλά και να έχουμε μια οικονομική και απολύτως νόμιμη διαδικασία. Επιπρόσθετα, η Polygon διαθέτει δωρεάν αυτοψία ώστε να αξιολογίσει την κατάσταση του πυροσβεστήρα μας και άρα να μας ενημερώσει αν θα περάσει σε υδραυλικο έλεγχο ή όχι.

24ωρη υποστήριξη.

Επειδή οι άτυχες στιγμές δεν έχουν ωράριο, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει μια 24ωρη υποστήριξη από την εταιρεία που αναλαμβάνει την διαχείρηση και να έχει πρόσβαση στο να μπορεί να μας στείλει κάποιον τεχνικό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η Polygon είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Δημιουργούμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την πολυκατοικία και την επιχείρησή μας, για να μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη διαχείρηση και να νιώθουμε πάνω απ' όλα ασφάλεια στον χώρο μας.