211 411 4012

Πώς να επιλέγετε τον κατάλληλο συνεργάτη για τις εργασίες του κτηρίου σας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για έναν επιχειρηματία και έναν υπεύθυνο προμηθειών, ακόμη και το πιο μικρό- και στα μάτια άλλων ασήμαντο- έξοδο, έχει σημασία: για λόγους οικονομίας πόρων (χρήματος αλλά και χρόνου) και για λόγους προστασίας, καθώς συχνά μια λανθασμένη επιλογή συνεργάτη μπορεί να επιφέρει κυριολεκτικά χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα. Για να διευκολύνουμε, λοιπόν, την επιλογή σας, συνθέσαμε ένα checklist, που θα περιορίσει σημαντικά τα περιθώρια λάθους για εσάς και την επιχείρησή σας:

Συγκεντρώστε όσες περισσότερες υπηρεσίες μπορείτε σε έναν συνεργάτη
Η λογική του “one stop shop” έχει τρία βασικά οφέλη: σας γλιτώνει χρόνο, σας γλιτώνει χρήματα και σας εξασφαλίζει καλύτερη εξυπηρέτηση.

  • Γλιτώνετε χρόνο καθώς με ένα τηλεφώνημα ή email μπορείτε να διευθετήσετε πολλαπλά θέματα- διαχείριση, απολύμανση, πυρασφάλεια κλπ.
  • Γλιτώνετε χρήματα γιατί είναι κοινή πρακτική οι προμηθευτές να επιβραβεύουν τους πελάτες που συνδυάζουν υπηρεσίες, με εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές.
  • Απολαμβάνετε καλύτερη εξυπηρέτηση: Από τη στιγμή που μία εταιρεία έχει αναλάβει πολλαπλά έργα για εσάς, όσο προχωράει η συνεργασία σας γνωρίζει και σας καταλαβαίνει όλο και καλύτερα. Αυτό σημαίνει καλύτερη επικοινωνία, ταχύτερη εξυπηρέτηση, και πιο ουσιαστική κατανόηση των αναγκών σας, συχνά πριν από εσάς για εσάς.

Βεβαιωθείτε ότι παρέχει 24ωρη υποστήριξη
Οι ζημιές και τα ατυχήματα δε γνωρίζουν ώρες. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια διαρροή στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να σπάσει μια τζαμαρία τη νύχτα, ή απλώς να καούν οι εξωτερικές λάμπες του κτηρίου. Σε μια τέτοια κατάσταση δε θα προτιμούσατε να συνεργάζεστε με μια εταιρεία που μπορεί να στείλει τεχνικό οποιαδήποτε ώρα της μέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας;

Ζητήστε να δείτε τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για την απολύμανση και τη συντήρηση πυροσβεστήρων
Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός στα θέματα που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων- και αυτό είναι σωστό, για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων. Για να αναλάβει, για παράδειγμα, μια εταιρεία την απολύμανση ή μυοκτονία των εγκαταστάσεων σας, θα πρέπει να έχει ειδική άδεια, καθώς επίσης και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει. Αντίστοιχα, μελέτες πυρασφάλειας και αναγομώσεις πυροσβεστήρων, δε μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε- καθώς η παραμικρή αστοχία μπορεί να σημάνει καταστροφή. Οπωσδήποτε ζητήστε τα πιστοποιητικά που βεβαιώνουν ότι ο συνεργάτης σας μπορεί, ξέρει και επιτρέπεται να παρέχει τις υπηρεσίες- και μη κάνετε συμβιβασμούς σε αυτό.

Προτιμήστε εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί με ISO ή άλλο αντίστοιχο πρότυπο
Τα πρότυπα πιστοποίησης, πέρα από το καθαυτό αντικείμενό τους, πιστοποιούν ακόμη ένα πράγμα: ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται, ασχολείται, βελτιώνεται, και δεν αντιμετωπίζει τη δουλειά με ερασιτεχνισμό.

  • Τα πρότυπα που διασφαλίζουν την εσωτερική οργάνωση, είναι λόγος εμπιστοσύνης στο ότι δε θα γίνουν λάθη, γιατί υπάρχουν διαδικασίες που φροντίζουν γι αυτό.
  • Πρότυπα, όπως το ISO 14001 βεβαιώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρείας- συμπεριφορά ιδιαίτερα σημαντική όταν εμπλέκονται χημικά ή επικίνδυνα υλικά.
  • Τέλος, το πιστοποιητικό υγείας και ασφάλειας, σε εταιρείες του κλάδου μας, έχει διττή σημασία: αφενός επικοινωνεί την τοποθέτηση της εταιρείας απέναντι στα θέματα της ασφάλειας κι αφετέρου αποδεικνύει ότι όλοι μέσα στην εταιρεία γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τα ζητήματα με τα οποία ασχολούνται για λογαριασμό των πελατών τους.

Επικεντρωθείτε στην καλή σχέση ποιότητας- τιμής
Συχνά αυτό που φαίνεται ως πιο «φθηνό» δεν είναι στ’ αλήθεια. Ποιο το όφελος μιας φθηνής απολύμανσης, αν τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται δεν είναι αποτελεσματικά; Ζητήστε στοιχεία που θα αιτιολογούν την τιμή κάθε υπηρεσίας και συνυπολογίστε το κέρδος από συμπληρωματικές προσφορές, και άλλα ανάλογα οφέλη.

Γιατί εμάς;

Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις, μυοκτονίες & εξειδικευμένες εφαρμογές σε χώρους μαζικής εστίασης, βιομηχανικές μονάδες, ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία, αποθήκες, δημόσια κτίρια κλπ με την χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης, gel & την τοποθέτηση κολλωδών επιφανειών & δολωματικών σταθμών. 

  • Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία στην καταπολεμηση παρασίτων με τις υποδείξεις του υπεύθυνου επιστήμονα
  • Έχουμε εξασφαλίσει άδεια καταπολέμησης εντόμων & τρωκτικών  από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
  • Χρησιμοποιούμε φάρμακα με πιστοποιητικό έγκρισης για την καταλληλότητά τους
  • Διατηρούμε φάκελο παρασιτοκτονίας, βάσει οδηγίας 93/43 HACCP
  • Λειτουργούμε βάσει των πιστοποιημένων συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, Περιβαλλοντικού ISO 14001, Υγείας & ασφαλειας ελοτ 1801.

Στο θέμα των πυροσβεστήρων, η εταιρεία διαθέτει υποκατάστημα περιοδικού ελέγχου, συντήρησης & αναγόμωσης πυροσβεστήρων χαμηλής πίεσης με πιστοποιητικό έγκρισης κανονισμού λειτουργίας αναγνωρισμένη εταιρείας από επίσημο φορέα πιστοποίησης.