To HACCP ( Hazard Analysis Critical Control Points ) αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων από φυσικούς, χημικούς και μικροβιολογικούς κινδύνους. Στους χώρους που σχετίζονται με τρόφιμα (από καταστήματα, μέχρι εστιατόρια και κουζίνες), η τήρηση των κανόνων του HACCP συνεπάγεται καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης, συνολικά, ως εξής:
Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω συστείνουν μια καλά οργανωμένη και εύρρυθμη εταιρεία, δηλαδή, μια κερδοφόρα εταιρεία. Μ' αυτή τη λογική, το HACCP και η σωστή εφαρμογή του αποκτούν στρατηγική σημασία, γι αυτό και η επιλογή των σωστών συνεργατών δεν είναι μια απόφαση που παίρνουμε επιπόλαια.
Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει HACCP θα πρέπει να τηρεί το ανάλογο Αρχείο Απεντόμωσης και μυοκτονιών το οποίο θα πρέπει να περιέχει:
Η εταιρεία μας εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ELOT 1801:200 ,και σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση αναλαμβάνει την οργάνωση του Φακέλου απεντομώσεων – μυοκτονιών και τον εφοδιασμό της με τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά χωρίς να απαιτείται παύση της λειτουργίας της κατά την εφαρμογή της μεθόδου απεντόμωσης ,και ταυτόχρονα υποστήριξη σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ,εκπαίδευση στις αρχές , εφαρμογή και οργάνωση των φακέλων του HACCP, σύμφωνα με την Υγειονομική διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967/2012 ΦΕΚ 2718/8.10.2012 και τον Κοινοτικό Κανονισμό ΕΚ 852/2004.
Εγγυούμαστε αποτελεσματικές εφαρμογές έναντι κατσαρίδων, μυρμηγκιών, μυγών ,ακάρεων, αραχνών, ψύλλων, κοριών, σκόρων, ξυλοφάγων εντόμων, κουνουπιών και των προνυμφών τους, ποντικών, και ερπετών.
Οι μέθοδοι εφαρμογής της εταιρείας μας είναι